WinkelBanner

Winkel

WinkelBij het fruitteeltbedrijf in Pepingen is ook een thuisverkoop aanwezig. Zo gaan de producten rechtstreeks van producent naar consument. De fruitwinkel weerspiegelt de fruitteelt en het levenswerk van de familie. 


In de fruitwinkel worden eigen geteelde appelen en peren, eigen vruchtensappen en een aantal andere gerelateerde producten verkocht. Daarnaast is er ook een beperkt aanbod uitheems fruit. Meer informatie hierover vindt u onder de rubriek producten.

Verder zijn er ook cadeaubonnen en geschenkmanden verkrijgbaar. Voor een geschenkmand verzoeken we u even op voorhand te bellen, zo wordt uw bestelling meteen voor u klaargezet.


De fruitwinkel is niet het gehele jaar open, hier kiest de familie bewust voor. Zo kan er altijd uitstekende kwaliteit geleverd worden. Appelen en peren dienen niet om een heel jaar rond te bewaren maar om te nuttigen wanneer ze op hun best zijn. Zo heeft elk fruit zijn eigen seizoen.

Gewoonlijk is de winkel open van begin september tot half/eind mei. Dit hangt af van het seizoen. Bij betere weersomstandigheden gedurende een hele tijd, is de oogst soms vroeger. Dan is de winkel al open vanaf half augustus. 


> Klik hier voor de openingsuren van de winkel


Voor fruitsappen en andere producten kan u wel een heel jaar bij ons terecht. Tijdens de sluitingsperiode van de winkel, raden we u aan op voorhand een seintje te geven. Of u kan zich bedienen aan onze gekoelde fruitautomaat.


Wil u ook lekker en gezond fruit of fruitsap uit de streek? Maar lukt het niet om tijdens de openingsuren langs te komen? Of gaat uw voorkeur uit naar zelfbediening? Geen probleem, u kan steeds terecht aan onze gekoelde fruitautomaat, 24 uur op 24, 7 dagen op 7 en dit het hele jaar rond.