WinkelBanner

Winkel

WinkelBij het fruitteeltbedrijf in Pepingen is ook een thuisverkoop aanwezig. Zo gaan de producten rechtstreeks van producent naar consument. De fruitwinkel is sinds de zomer van 2014 volledig vernieuwd. Het concept weerspiegelt nu de fruitteelt en het levenswerk van de familie, de puurheid maakt een bezoek daarom ook echt aangenaam. 


In de fruitwinkel worden eigen geteelde appelen en peren, eigen vruchtensappen en een aantal andere gerelateerde producten verkocht. Daarnaast worden er ook een aantal soorten uitheems fruit verkocht. Meer informatie hierover vindt u onder de rubriek producten.

Verder zijn er ook cadeaubonnen en geschenkmanden verkrijgbaar. Voor een geschenkmand verzoeken we u even op voorhand te bellen, zo wordt uw bestelling meteen voor u klaargezet.


De fruitwinkel is niet het gehele jaar open, hier kiest de familie bewust voor. Zo kan altijd uitstekende kwaliteit geleverd worden. Appelen en peren dienen niet om een heel jaar rond te bewaren maar om te nuttigen wanneer ze op hun best zijn.

Gewoonlijk is de winkel open van begin september tot eind/half mei. Maar dit hangt af van het seizoen. Bij betere weersomstandigheden gedurende een hele tijd, valt de oogst soms vroeger. Dan is de winkel al open vanaf half augustus. 


> Klik hier voor de openingsuren van de winkel


Voor fruitsappen en andere producten kan u wel een heel jaar bij ons terecht. Tijdens de sluitingsperiode van de winkel, raden we u aan op voorhand een seintje te geven. Of u kan zich bedienen aan onze gekoelde fruitautomaat.


Wil u ook lekker en gezond fruit of fruitsap uit de streek? Maar heeft u niet veel tijd om tijdens de openingsuren langs te komen? Of gaat uw voorkeur uit naar zelfbediening? Geen probleem, u kan steeds terecht aan onze fruitautomaat, 24 uur op 24, 7 dagen op 7 en dit het hele jaar rond.